Kontzakpocket's

Kontzakpocket's hebben de meest uiteenliggende thema's en genres. Elk boek is geschreven door één auteur. Soms worden bestaande boeken in verkorte vorm uitgegeven, of wordt een deel van het verhaal uitgegeven, of het verhaal van slechts één personage.

Kennismaken

Een Kontzakpocket is bij uitstek de manier om kennis te maken met een auteur en zijn/haar schrijfstijl of genre. De boeken zijn dus over het algemeen wat dunner en goedkoper dan het andere werk van de auteur. Zie de Kontzakpocket als een amuse, een voorgerechtje. Bevalt de Kontzakpocket, dan kan de lezer het overige werk van de auteur als hoofdgerecht nuttigen.

Kenmerkend voor de boeken is het formaat (200 x 125 mm) en de beperkte rugdikte (max 200 pagina's), het boek moet namelijk in je kontzak passen. De Kontzakpocket's kosten maximaal € 13,50 in de winkel.

Interesse?

Geïnteresseerde schrijvers worden van harte uitgenodigd een pareltje voor deze reeks te maken. Vraag naar de voorwaarden per e-mail: info@uitgeverijoostland.nl.


In deze reeks verschenen:

Vlinder

Tjabbe Hidding is begin zestig, dertig jaar ouderwets gelukkig getrouwd met Suzanna. Wanneer de twintig jaar jongere Lammy zich met een ferme handdruk voorstelt als... Lees verder »

Een zakelijk Tripje

Deze kontzakpocket ‘Een zakelijk tripje’ is een verkorte uitgave van ‘Op zakenreis’, deel 1 uit de serie Secretary Journals, waaraan een kleine nieuwe verhaallijn is toegevoegd... Lees verder »

Alles op z'n plek

ALLES OP Z′N PLEK is het debuut van Jeroen den Harder, dichter in de dop. Voor deze bundel schreef hij 100 gedichten: Mooie gedichten. Ontroerend mooi, zelfs... Lees verder »

Djinn

Het zit niet mee in het leven van de jonge Romy. Ze ontvlucht de zoveelste burenruzie en belandt niet veel later in een underground podium in het centrum van de Rotterdamse havenstad... Lees verder »