Uitgeverij Oostland

Wie is Uitgeverij Oostland

Wij zijn een jonge, snel groeiende uitgeverij die beginnende en (nog) onbekende schrijvers graag ondersteunen met de eerste stappen op het schrijverspad. In eerste instantie is de uitgeverij opgericht voor de schrijvers uit Oostland, maar steeds vaker worden wij gevonden door schrijvers uit heel Nederland. Door het uitbrengen van Passie Blanca uit onze Passieboekenreeks zijn er inmiddels ook een aantal Nederlandse schrijvers uit Spanje bij ons aangesloten.

Wat doet Uitgeverij Oostland

Wij zijn geen traditionele uitgeverij. Onze werkwijze verschilt enorm met de gevestigde orde. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen bepaald genre. In principe kunt u voor elke uitgave bij ons terecht, zolang de uit te geven stukken maar niet beledigend, racistisch of anderszins bedoeld zijn bepaalde mensen of groepen te kwetsen. Dus of het nu een gedichtenbundel betreft, een roman of een kookboek, wij helpen u graag. De enige uitzondering hierop zijn biografieën. Dit vereist een heel andere aanpak en hiervoor hebben wij niet voldoende expertise in huis.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij staan u met raad en daad terzijde tijdens het gehele ontwerp en drukproces. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Het belangrijkste is dat uw boek zodra het gereed is voor verkoop snel beschikbaar wordt in alle (online) boekwinkels in Nederland en Vlaanderen en dat kunnen wij voor u doen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail ons of vul het contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. met u contact op.

 


Onze gegevens

Uitgeverij Oostland

Bezoekadres: (alleen op afspraak)

Mary Dresselhuysweg 54

2652 LD Berkel en Rodenrijs

Tel 010-76 09 265

www.uitgeverijoostland.nl

info@uitgeverijoostland.nl

 

Kvk 56875541

Iban NL11 RABO 0177 899 409

BIC: RABONL2U