Nieuws

Jubileum uitgave van Oostland Literair

In 2022 bestaat het schrijverscollectief Oostland Literair 10 jaar. Dat moet  gevierd worden, natuurlijk met de uitgave van een jubileumbundel. De plannen worden gesmeed, het belooft weer een mooi project te worden. Later meer over deze nieuwe uitgave.Boekpresentatie Barst! op 19 november 2020

Tijdens de Coronaperiode is het boek Barst! verschenen. Dit boek is geschreven door drie auteurs: Ineke Verkade, Marguerite de Ruijter en Jennefer Zuniga onder het pseudoniem "Jennimar Inkade". 

Helaas kon er geen fysieke presentatie plaatsvinden waardoor alle feestelijkheden rondom dit boek helaas gecancelled moesten worden. Toch hebben alle drie de schrijfsters elk hun eigen eerste exemplaar mogen overhandigen aan iemand die erg belangrijk is geweest voor de totstandkoming van dit hilarische boek over een bijzonder huis in Delft.
 

 

 

 Schenking

Op 11 juni jl. overhandigde Jennefer Zuniga-de Jong van Uitgeverij Oostland 100 boeken van de bundel Vriendschap, van Oostland Literair aan aan Biblionef voor basisscholieren in Suriname en Sint-Maarten. De schenking is mogelijk dankzij de opbrengst van de eerste druk. Deze donatie is mede mogelijk gemaakt door één van onze betrouwbare partners Ipskamp Printing die deze 100 extra exemplaren voor een heel bijzonder tarief hebben willen produceren! Heel erg bedankt! Rotterdamsche Passie

Uitnodiging deelname verhalenbundel
De passieboekenreeks. Een van de paradepaardjes van deze uitgeverij. Wij zijn er heel erg trots op, voornamelijk omdat wij met de opbrengst van de boeken al diverse goede doelen hebben kunnen steunen.

Lees verder »  


Onze gegevens

Uitgeverij Oostland

Business Center Lansingerland
(uitsluitend op afspraak)

 

Tel 010-76 09 265

www.uitgeverijoostland.nl

info@uitgeverijoostland.nl

 

Kvk 56875541

Iban NL11 RABO 0177 899 409

BIC: RABONL2U