Over ons

Wie is Uitgeverij Oostland

Uitgeverij Oostland bestaat bijna 10 jaar. Helaas heeft de Coronaperiode ervoor gezorgd dat de activiteiten erg terugliepen, maar gelukkig kunnen we deze periode steeds meer achter ons laten. Tijd voor nieuwe dingen, nieuwe inzichten en nieuwe uitdagingen dus! Al sinds het eerste begin werkt Uitgeverij Oostland nauw samen met het schrijverscollectief Oostland Literair. Niet alleen de gezamenlijke bundels maar ook boeken van individuele schrijvers van dit collectief staan in onze boekenkast. Daar zijn wij erg trots op en deze zijn ons erg dierbaar.

Wat doet Uitgeverij Oostland

Wij hebben ons de afgelopen jaren steeds meer toegelegd op het uitgeven van boeken in POD vorm (printing on demand). Dit heeft als voordeel dat er, naast de redactie en het ontwerpen van de boeken, geen grote eerste investering nodig is voor het drukken van een oplage. Vaak wordt er een kleine oplage gedrukt om tijdens een presentatie de boeken te kunnen tonen en verkopen, de rest verloopt via het POD traject. Dit is zowel voor de schrijvers als voor de uitgeverij veel beter werkbaar en betaalbaar gebleken. Uiteraard is het laten drukken van een oplage nog steeds mogelijk, maar hier wordt door de auteurs steeds minder voor gekozen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij staan u met raad en daad terzijde tijdens het gehele ontwerp en drukproces. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Het belangrijkste is dat de boeken, zodra zij gereed zijn, voor verkoop snel beschikbaar worden in alle (online) boekwinkels in Nederland en Vlaanderen en dat kunnen wij voor u doen! Ook zijn wij altijd op zoek naar auteurs die het leuk vinden om deel te nemen aan het maken van gezamenlijke bundels. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail ons of vul het contactformulier in. Wij nemen dan z.s.m. met u contact op.

 

 


Onze gegevens

Uitgeverij Oostland

Business Center Lansingerland
(uitsluitend op afspraak)

 

Tel 010-76 09 265

www.uitgeverijoostland.nl

info@uitgeverijoostland.nl

 

Kvk 56875541

Iban NL11 RABO 0177 899 409

BIC: RABONL2U