Blijf Gericht

Carrouselrijden

Een teamsport voor ruiters die niet persé in bezit hoeven te zijn van een eigen paard, voor manegeruiters dus! Niet alleen de ruiters en paarden/pony’s beleven hier veel plezier aan, maar ook iedereen eromheen. Hoe gek is het dan wel niet dat er over deze mooie sport geen boeken zijn geschreven? Daar moest verandering in komen.

Wat doet Blijf Gericht?

Blijf Gericht geeft trainingen en coaching aan carrouselgroepen en probeert de oefeningen en sport meer inzichtelijk te maken voor alle deelnemers, commandanten, maar ook voor niet-ruiters. Dit doen zij door middel van clinics, theoriemiddagen, webinars en kennissessies. Om de theorie meer kracht bij te zetten en omdat het gewoon leuk is, zijn er vier handige boekjes verschenen in pocketformaat, alsmede een "Carrouselfiguren ontwerpboek". Met dit boek is het makkelijker om mooie, nieuwe figuren uit te denken en te tekenen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van Blijf Gericht en/of wilt u een grotere oplage van de boekjes bestellen? Laat het ons weten, wij brengen u graag in contact.

 Recent verschenen meerdere boeken in de Blijf Gericht serie. Dit zijn hele leuke informatieve boekjes die alles te maken hebben met carrouselrijden, dé teamsport op de hedendaagse manegebedrijven. De pocketboekjes hebben allemaal een ander onderwerp en krijgen allemaal een ander vrolijk kleurtje.
 

Bekijk onze boekenkast »