Rotterdamsche Passie

Uitnodiging deelname verhalenbundel
De passieboekenreeks. Een van de paradepaardjes van deze uitgeverij. Wij zijn er heel erg trots op, voornamelijk omdat wij met de opbrengst van de boeken al diverse goede doelen hebben kunnen steunen.

Het eerstvolgende deel willen wij graag in 2020 lanceren. Het thema: ROTTERDAM! "Rotterdamsche Passie" gaat de bundel dan ook heten.

Bij deze nodigen wij alle schrijvers uit die enige verbondenheid met de stad hebben een bijdrage te schrijven voor deze nieuwe verhalenbundel. De spelregels zijn:

  • lengte verhaal: 4000-5000 woorden maximaal.
  • het verhaal moet in correct geschreven Nederlandse taal worden aangeleverd. Natuurlijk kijkt een redacteur het na, maar in de basis moet het een correct geschreven verhaal zijn.
  • het verhaal moet gaan over Rotterdam, of zich daar afspelen. Genre maakt niet uit. Liefdesverhalen, historische oorlogsverhalen, een verhaal over Feyenoord, alles is welkom. Hoe meer diversiteit hoe mooier de bundel wordt.
  • het verhaal mag nog niet gepubliceerd zijn tot aan de presentatie. Dus het moet speciaal voor deze bundel geschreven worden. Na de presentatie mogen de schrijvers hun verhalen gebruiken en publiceren waar en hoe men wil. De auteurs blijven dus zelf eigenaar van het door hen geschreven verhaal.
  • ook moet er 1 gedicht in komen, welke gaat over passie voor Rotterdam.


Wij zijn heel erg benieuwd welke (beginnende) schrijvers/dichter een bijdrage kunnen/willen leveren. Omdat de opbrengst aan het goede doel wordt geschonken kunnen wij de schrijvers geen vergoeding geven. Uiteraard krijgt u wel een auteursexemplaar. Overigens wordt het boek landelijk beschikbaar gemaakt en bent u dus vanaf de presentatie een gepubliceerde auteur (indien u dit nog niet bent).

Uw bijdrage kunt u mailen naar: info@uitgeverijoostland.nl. Wij zullen dan voor de zomervakantie aan de deelnemers kenbaar maken welke verhalen in de bundel worden gepubliceerd.

Wij wensen de schrijvers veel succes en zijn erg benieuwd naar de verhalen die wij mogen gaan ontvangen.


vorige pagina

Onze gegevens

Uitgeverij Oostland

Business Center Lansingerland
(uitsluitend op afspraak)

 

Tel 010-76 09 265

www.uitgeverijoostland.nl

info@uitgeverijoostland.nl

 

Kvk 56875541

Iban NL11 RABO 0177 899 409

BIC: RABONL2U